Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Preliminarii CE 2018: România învinsă clar de BelarusMircea Rosca / SportPictures.eu
15 Iun 2017

Preliminarii CE 2018: România învinsă clar de Belarus

Astă-seară, în Sala Sporturilor din Craiova, echipa națională masculină de handbal a României, pregătită de către Xavi Pasqual, a pierdut categoric partida disputată împotriva selecționatei din Belarus, în preliminariile pentru calificarea la Campionatul European din Croația 2018.

Formația noastră a pierdut la 10 goluri diferență în fața naționalei ex-sovietice, cu scorul de 32-22 (19-11). Soarta jocului s-a tranșat încă din prima repriză, când oaspeților le-a intrat tot, în timp ce fostul portar stelist Matskievich a închis poarta la aruncările noastre.

Jocul nostru a fost telefonat, fără un orizont foarte clar, iar pripeala la finalizare a făcut ca diferența să crească în mod constant, în favoarea Belarusului.

După 5 etape, Belarus și Serbia conduc grupa preliminară cu câte 7 puncte, în timp ce noi suntem pe locul al treilea, cu 4 puncte, iar Polonia se află pe poziția a patra, cu 0 puncte. După această înfrângere, tricolorii au ratat orice șansă de calificare la Campionatul European. 

Alte știri din Handbal