Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Precizări ale directorului tehnic al FRF ca urmare a declarațiilor făcute de selecționerul Mirel Rădoi
13 Oct 2021

Precizări ale directorului tehnic al FRF ca urmare a declarațiilor făcute de selecționerul Mirel Rădoi

Având in vedere declarațiile pe care selecționerul Mirel Rădoi le-a făcut la finalul meciului cu Armenia, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, face următoarele precizări:

“Mirel Rădoi este selecționerul României până la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial, iar contractul poate fi prelungit cu acordul ambelor părți. Federația Română de Fotbal a avut încredere pe tot parcursul acestui mandat că putem împreună cu Mirel Rădoi să reconstruim echipa națională. Performanța României U21, calificarea la Jocurile Olimpice și actualele rezultate ale primei reprezentantive confirmă că suntem într-un moment important al unui proces început în urmă cu câțiva ani. În continuare avem încredere că Echipa Națională se poate califica la turneul final și ne dorim ca Mirel Rădoi să fie alături de Echipa Națională și la jocurile de baraj, unde vom ajunge cu două victorii în luna noiembrie”.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal