Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Portarii Ştiinţei Bacău au adus jumătate din victorieSportPictures.eu
02 Feb 2014

Portarii Ştiinţei Bacău au adus jumătate din victorie

Jocurile etapei a 15-a din Liga Naţională de Handbal Masculin 2013/2014 au început cu întârziere de 2 zile, pentru a se adapta toate formaţiile la drumurile noastre. În primele două zile din februarie, au câştigat gazdele primelor trei meciuri.

Dinamo București 26 : 24 Energia Tg. Jiu (sâmbătă)

Partida a stat sub semnul egalităţii ca joc, mai ales în faza de apărare, unde s-au remarcat ambele echipe, şi mai ales portarii. Deşi au fost momente în prima parte în care au condus oaspeţii, Dinamo a revenit rapid şi a preluat avantajul pe tabelă. Desprinderea maximă a fost la patru goluri, în ambele reprize. Pentru gazde, Şandru a marcat 9 goluri, 3 din 11 metri, fiind liderul echipei în meci, dar şi în clasamentul golgeterilor, cu 102 goluri. Dinamo păstrează ritmul pentru loc de cupă europeană, detaşându-se chiar de adversara de ieri.

 

Ştiinţa Mun. Dedeman Bacău 33 : 21 HCM Baia Mare (duminică)

Jumătate din victorie le aparţine portarilor Ştiinţei, care au avut douăzeci de intervenţii excelente în tot meciul, Grigoraş fiind pe fază chiar la două aruncări de 7 metri. Cealaltă jumătate a aparţinut echipei din teren, care a recuperat în numeroase faze şi a înscris pe contra-atac. Greşelile au fost şi de o parte, şi de alta, valoarea de moment fiind atuul băcăuanilor.

Vicecampioana a primit lejer punctele pentru locul trei din clasament, fiind vânată de aproape de Dinamo. HCM rămâne fără griji, dar şi fără speranţe, gheaţă la mal în plutonul doi.

Marcatorii de frunte au fost M. Bondar cu 7 goluri pentru Ştiinţa şi Fotache cu 7 goluri pentru HCM.

 

CS Caraş Severin 23 : 19 CSA Steaua București (duminică)

Nici severinenii, nici steliştii nu aveau miza unui loc bun de cupe europene, ci doar a unui meci de orgolii, ca în vremurile de demult. Pentru gazde, vremea primei victorii în 2014 s-a împlinit la o diferenţă adusă parcă de publicul entuziast, deşi la pauză tabela o avantaja pe Steaua, cu 10-11.

Alte știri din Handbal