Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Natație
Popovici, aur la europenele în bazin scurt
06 Nov 2021

Popovici, aur la europenele în bazin scurt

David Popovici continuă seria prestațiilor de excepție și a completat panoplia de medalii a delegației României la Campionatele Europene de nataţie în bazin scurt de la Kazan cu medalia de aur în proba de 200 m liber. Înotătorul în vârstă de 17 ani s-a impus cu timpul 1:42.12, fiind urmat pe podium de doi reprezentanți ai Țărilor de Jos, locul 2 fiind ocupat de Luc Kroon cu 1:42.20, iar pe 3 a încheiat Stan Pijnenburg cu 1:42.51.

România se clasează în ierarhia pe medalii a națiunilor pe locurile 8-9 la egalitate cu Grecia cu un total de 3 medalii, una de aur, una de argin și una de bronz. Celelalte două medalii au fost câștigate de Robert Glinţă, argintul în proba de 100 m spate şi bronzul la 50 m spate. Glință are ocazia de a-și completa zestrea de medalii duminică seară în finala probei de 100 m liber în care s-a calificat cu al șaselea timp, 46.64. Popovici, care a înotat în aceeași semifinală cu Glință, are al zecelea timp, 47.21 și este a doua rezervă a finalei.

Alte știri din Natație