Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Polonia - România în direct pe Laola1.TVSportPictures.eu
28 Iun 2014

Polonia - România în direct pe Laola1.TV

În acest week-end, echipa națională de volei masculin a României susține ultime edouă partide din grupa Ligii Europene. Jocurile vor avea loc la Plock, în Polonia, contra reprezentativei țării gazdă. Dubla este importantă atât pentru noi, cât și pentru polonezi. Tricolorii doresc să revină pe prima poziție, cedată Greciei după dubla de săptămâna trecută, când Muntenegru ne-a învins la Craiova. Lotul nostru este o îmbinare între jucători cu experiență și tineri aduși pentru prima dată în selecționată.

De partea cealaltă, Polonia se agață de cele două partide pentru a putea rămâne în cărâile calificării. Gazdele prezintă un sextet nou, cu debutanți în foame de afirmare. Jocul de azi începe la ora 18.00, iar cel de mâine la 16.00. Ambele vor fi televizate în direct de postul online Laola1.TV.

În paralel, în grupa noastră s emai joacă dubla dintre Muntenegru și Azerbaidjan. Cu această ocazie, Românie încheie seria de meciuri, ultima etapă fiind liberă pentru noi.

 

Iată cum se prezintă și clasamentul grupei:

1. Grecia 12 puncte - 6 meciuri

2. România 11 p - 6 m

3. Muntenegru 8p - 4m

4. Polonia 4p - 4m

5. Azerbaidjan 1p - 4 m

 

Primele două clasate se califică mai departe, în semifinalele Ligii Europene. 

Alte știri din Volei