Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Poli Iași, în fruntea clasamentului la rugby 7 senioareSportPictures.eu
03 Sep 2014

Poli Iași, în fruntea clasamentului la rugby 7 senioare

Campionatul Național de Rugby 7 senioare s-a reluat prin disputarea partidelor contând pentru etapa a V-a, care a avut loc la Constanța pe stadionul Cleopatra.

Așa cum s-a întâmplat și în anterioarele două runde, care au avut loc la București și Cluj-Napoca, echipa câștigătoare a fost CS Poli Iași, victorioasă în toate cele trei dispute împotriva echipelor CS Universitatea Cluj, CS Gold Roșia Montană și RC Gringos Transilvania.

CS Poli Iași și CS Universitatea Cluj au mers cap la cap după primele două partide disputate ambele înregistrând victorii, astfel că disputa directă dintre ele a fost adevărata finală a rundei. După o primă repriză în care ieșencele au luat un avantaj de 21-0, rezultatul final a fost de 26-5.

Pierzând primele două dispute, CS Gold și RC Gringos s-au întrecut pentru poziția a treia a clasamentului, fetele din Roșia Montană câștigând fără probleme cu 24-0, după ce la pauză rezultatul a fost de 17-0.

Clasamentul general nu a suferit modificări după această etapă, astfel că în continuare CS Poli Iași conduce detașat, fiind urmată de CS Gold, care are la activ o etapă câștigată, CS Universitatea Cluj și RC Gringos.

Rezultatele complete ale etapei a V-a disputate la Constanța:
CS Poli Iasi-RC Gringos 48-0
CS Gold-CS Universitatea Cluj 12-19
RC Gringos-CS Universitatea Cluj 0-31
CS Poli Iasi-CS Gold 24-0
CS Gold-RC Gringos 24-0
CS Poli Iasi-CS Universitatea Cluj 26-5

Clasamentul etapei:
1. CS Poli Iasi  9p
2. CS Universitatea Cluj  7p
3. CS Gold Rosia Montana  5p
4. RC Gringos Transilvania  3p

Clasamentul general dupa cinci etape disputate:
1. CS Poli Iasi  52p
2. CS Gold Rosia Montana  39p
3. CS Universitatea Cluj  35p
4. RC Gringos Transilvania  11

Alte știri din Rugby