Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Playoff pentru Corona în Liga MolSportPictures.eu
23 Feb 2014

Playoff pentru Corona în Liga Mol

Corona Brașov a obșinut la finalul sezonului regulat al Ligii Mol clasarea pe locul 3, ceea ce îi asigură participarea în playoff-ul competiției. Din păcate, cea de-a doua reprezentantă a României, HSC Miercurea Ciuc a ocupat locul 5 și nu a obținut calificarea, după unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimii ani.

În ultimele meciuri ale sezonului regulat, disputate astăzi, HSC Miercurea Ciuc a pierdut în deplasare la liderul clasamentului, ungurii de la Dab Docler, cu scorul de 1-6 (0-4, 0-1, 1-1). Corona a obținut un punct vitale în deplasarea de la Nove Zamky, acolo unde slovacii erau favoriți și din prisma locului secund pe care îl ocupă în clasament. După cele 60 de minute ale timpului regulamentar, Corona –Nove Zamky 4-4 (2-1, 1-2, 1-1). Prelungirile nu aduc nimic nou, iar la loviturile de departajare Nove Zamky marchează o dată, în timp ce Corona ratează tot.

În ultimul meci al zilei Ferencvaros a învins 4-3 (0-2, 1-1, 3-0) în deplasarea de la Miskolci Jegesmedvék. Gazdele se mulțumesc cu locul 4, ultimul de palyoff, în timp ce Ferencvaros termină pe 6. Ultimul loc este ocupat de ungurii de la Ujpest TE.

Alte știri din Hochei