Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Play-off CM: Victorie de palmares, calificare ratatăMircea Rosca / SportPictures.eu
13 Iun 2018

Play-off CM: Victorie de palmares, calificare ratată

În sala ”Horia Demian” din Cluj selecționata României a obținut doar o victorie de palmares, scor 26:25 (12:11), în manșa retur a play-off-ului de calificare la Campionatul Mondial de handbal masculin din 2019 disputată în compania Macedoniei.

După ce duminică au pierdut la 8 goluri diferență partida de la Skopje, tricolorii au luptat din greu pentru acest succes, macedonenii începând foarte bine și conducând cu 2:5 în startul partidei. Impulsionați de Racoțea și Ramba, jucătorii pregătiți de selecționerul Xavier Pascual au trecut în avantaj de trei goluri, 10:7, dar au fost egalați la 11 și Mocanu a înscris ultimul gol al reprizei.

Pe parcursul părții a doua a jocului băieții noștri s-au menținut în avantaj pe tabelă și cu 8 minute înainte de final aveau +4, 24:20, cea mai mare diferență înregistrată în favoarea lor. Un 7 metri neacordat și o eliminare la Fotache au tăiat elanul tricolorilor, care au păstrat până spre final un avantaj de două lungimi, ultimul gol al partidei fiind înscris de macedoneanul Georgievski, jucătorul celor de la CSM București.

Așadar, România pierde calificarea pentru al patrulea campionat mondial consecutiv, ultima participare datând din 2011 la ediția organizată de Suedia la care ne-am clasat pe locul 19 din 24 de națiuni participante.

Alte știri din Handbal