Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Play-off CM: Misiune imposibilă pentru returRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Iun 2018

Play-off CM: Misiune imposibilă pentru retur

Selecționata României a pierdut la un scor categoric 32:24 (15:10) manșa tur a play-off-ului de calificare la Campionatul Mondial de handbal masculin din 2019 disputată în deplasare cu Macedonia.

În partida de la Skopje selecționerul Xavier Pascual a fost nevoit să facă o serie de modificări în lot din cauza accidentărilor lui Fenici și Onyejekwe și părea a fi inspirat pe opțiunea de echipă pe început de meci, băieții noștri conducând nesperat cu 2:0 prin golurile lui Grigoraș și Fotache. A fost doar o iluzie, gazdele venind ca un tăvălug peste poarta lui Popescu în timp ce Ristovski scotea tot între buturile macedonene. Scorul a căpătat proporții, gazdele s-au desprins la 8:2, apoi tricolorii au strâns rândurile și s-au apropiat la 9:6 și 11:8, dar eliminările din rândul lor le-au permis macedonenilor să se distanțeze la șapte goluri 15:8.

Finalul de repriză îi găsește mult mai activi pe băieții noștri, Racoțea înscrie de două ori în timp ce Mihai Popescu a parat un 7 metri, iar diferența de 5 goluri de pe tabelă se păstrează în primele minute ale reprizei secunde până la 19:14. O nouă perioadă tulbure în ofensiva noastră le permite macedonenilor să se ducă la +10, 24:14, la jumătatea reprizei, dar Ghionea ne scoate la liman cu două aruncări de la 7 metri transformate. Diferența de 8 goluri se menține pe minutele de final și Ristovski, portarul Barcelonei, o păstrează în ultimul minut având două intervenții la o aruncare de la 7 metri a lui Ghionea.

Miercuri la 18:30, la Cluj va avea loc manșa retur a disputei cu Macedonia, însă șansele unei reveniri spectaculoase în fața unei echipe solide sunt foarte mici.

Alte știri din Handbal