Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din România în perioada 2015-2020 Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Mar 2015

Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din România în perioada 2015-2020

Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din România, pentru perioada 2015-2020, a fost aprobat, luni, de către Adunarea Generală a FRF.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a prezentat în cursul dimineții acest plan, care cuprinde cinci obiective strategice: calificarea echipei naționale la turneele finale din CE 2016, CM 2018 și CE 2020, creșterea numărului de practicanți și oameni implicați în fenomenul fotbalistic, dezvoltarea fotbalului feminin și a fotbalului în sală, construirea unei culturi organizaționale care să devină suport pentru performanța sportivă, creșterea atractivității și a vizibilității jocului de fotbal.

În afară de acest plan, la Adunarea Generală a FRF au mai fost prezentate și aprobate: bilanțul contabil pe 2014 și descărcarea de gestiune a Comitetului Executiv, raportul de activitate a SC Centrul Național de fotbal Mogoșoaia SRL pe anul trecut, raportul Comisiei de Cenzori pe 2014, raportul de audit extern pentru 2014, planul de activitate și bugetul de venituri și cheltuieli pentru 2015.

La final a fost adoptată Hotărârea Adunării Generale Ordinare a FRF din 30 martie.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Fotbal