Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Petrolul se impune la Târgu Jiu
20 Dec 2013

Petrolul se impune la Târgu Jiu

La Târgu Jiu s-au întâlnit joi seara doua echipe bune ale campionatului nostru, Petrolul și Pandurii, două echipe care marchează mult și care promiteau spectacol conform cu locurile ocupate în clasament și cu valoarea loturilor de care dispun. N-a fost neapărat spectacol, dar până la urmă a fost un meci bun, calitatea lui fiind afectată de ceața densă și persistentă.

Prima repriză e destul de alertă, cu ocazii și de o parte și de cealaltă, prima vine din tabăra gazdelor, când Shamsin în minutul 4 ratează din apropiere, iar peste 3 minute Hamza șutează în bară. Gorjenii sunt mai periculoși, își creează ocazii importante, Momcilovici trage în Pecanha, Nicoară șutează în plasa laterală. Ploieștenii joacă la așteptare, sunt preocupați de defensivă, iar când au ocazia ies pe contre și în minutul 38 Albin îl pune în mare dificultate pe portarul Stanca, acesta respingând cu umărul o centrare a petrolistului și repriza se încheie cu scorul de 0-0.

Repriza a doua începe tot cu oltenii în atac, Alex având o bună ocazie în minutul 47, dar cei care marchează sunt prahovenii în minutul 52, când Hamza norocos profită de o învălmășeală în fața porții lui Stanca și strecoară balonul în plasa, 1-0 pentru Petrolul.

Din acel moment Pandurii se aruncă în atac, dar se lovesc de o apărare bine organizată, dar și de antijocul patentat de Contra. Eric are o bună ocazie de a marca la lovitura liberă din marginea careului, când șutează puțin peste, iar în minutul 67, ploieștenii au din nou noroc la șutul în bară trimis de Buleică și meciul ia sfârșit, 1-0 pentru Petrolul.

 

La startul partidei s-au aliniat urmatoarele formatii:

Pandurii: Stanca - Pleaşcă, Christou, Mamele, Momcilovici - P. Anton, Elton - Nicoară, Eric, Distefano - Shamsin

Rezerve: Mingote, Sipo, Enrico, Buleică, C. Cristea, Paulinho, Alex

Petrolul: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Benga, Guilherme - Hoban, Romario - Boudjemaa, Teixeira, Albin - Hamza

Rezerve: Bornescu, Manasse, Mustivar, Achim, De Lucas, Morar, Dore

Alte știri din Fotbal