Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Petrolul i-a transferat pe Pastorini și Gallegosfcpetrolul.ro
03 Sep 2014

Petrolul i-a transferat pe Pastorini și Gallegos

În ultima săptămână a perioadei de mercato, FC Petrolul a efectuat două transferuri importante, aducându-i sub comanda lui Răzvan Lucescu pe Rodrigo Pastorini și Sebastian Gallegos, doi jucători sud-americani cu referințe excelente.

Rodrigo Pastorini are 24 de ani și este un jucător polivalent, iar în sistemul practicat de Petrolul poate evolua pe toate cele 3 posturi de mijlocaș ofensiv, dar și ca vârf. În trecut, acesta a mai activat la Danubio, Penarol, formație alături de care a câștigat titlul în Uruguay în 2013, Racing și Wanderers Montevideo. Înalt de 1,86 metri, Rodrigo a participat la Campionatul Sud-American Under 17, iar în ediția trecută a întrecerii interne a marcat 11 goluri, principalele sale calități fiind tehnica foarte bună în regim de viteză, viziunea și jocul aerian.

Sebastian Gallegos are 22 de ani, 1,73 metri și lovește balonul la fel de bine cu ambele picioare. Ultima dată la Como, în Italia, Sebastian este, de asemenea, un fotbalist polivalent, putând evolua atât în benzi, cât și în spatele vârfului. Privit ca o mare speranță a fotbalului uruguayan, Gallegos a fost internațional de juniori, iar la Campionatul Mondial Under 17, din 2009, a fost golgheterul turneului, cu 5 reușite în 4 meciuri.

Rodrigo și Sebastian au jucat împreună la Penarol, ambii contribuind la câștigarea campionatului în 2013, iar acum vor avea ocazia de a evolua, din nou, împreună, dar la Petrolul. Primul va purta numărul 23, în timp ce al doilea, nefiind superstițios, și-a ales numărul 13.

La semnarea contractelor cu Petrolul, cei doi fotbaliști au fost asistați, ca și în cazul lui Juan Angel Albin, de către agentul FIFA, Alfredo Regueira.

 

sursa: fcpetrolul.ro

Alte știri din Fotbal