Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Yachting
Peste 30 de yachturi cu vele din România și Bulgaria se vor întrece în Regatta caritabilă Rotary Mangalia
27 Iul 2017

Peste 30 de yachturi cu vele din România și Bulgaria se vor întrece în Regatta caritabilă Rotary Mangalia

Peste 30 de yachturi cu vele din România și Bulgaria vor lua startul, sâmbătă, 29 Iulie 2017, la Limanu, în cadrul uneia dintre cele mai inedite competiții de yachting din acest an: Regatta caritabilă Rotary Mangalia.

Organizată de Rotary Club Mangalia, Seanergya Yacht Club și Asociația Club Sportiv Electrica Balkan, în parteneriat cu Primaria Limanu și aflată la a V-a ediție, competiția se va desfășura în perioada 28-30 Iulie 2017, cu scopul de a promova și a dezvolta yachtingul sportiv românesc,  fondurile obținute urmând a fi folosite pentru inițierea unui proiect de construcție a unei baze sportive de yachting, unde copiii și adolescenții să poată fi instruiți în tainele acestui sport.

Evenimentul continua seria proiectelor pe care Clubul Rotary Mangalia le-a inițiat de-a lungul a 15 ani de existență, proiecte menite să sprijine și să apropie comunitatea din zona Mangalia. Desfașurându-se în primii trei ani ca un concurs amical, Regatta Rotary Mangalia capătă începând cu anul 2015, cu sprijinul asociațiilor Seanergya Yacht Club și Asociația Club Sportiv Electrica Balkan, statut de competiție oficială, organizată sub egida Federației Române de Yachting.

Evenimentul va debuta vineri, 28 Iulie 2017, cu înscrierile în competiție și ședința tehnică a skipperilor, urmând ca sâmbătă și duminică să aibă loc mai multe curse conform programului următor:

Vineri, 28 Iulie 2017

orele: 18.00 - 21.00 - înscrieri și ședință tehnică

Sambătă, 29 Iulie 2017

orele 10.55 - curse (inshore + offshore Mangalia - Costinești și retur)

Duminica, 30 Iulie 2017

orele 10.55 - curse (inshore, în rada portului Mangalia)

orele 18.30 - ceremonia de premiere.

 

Organizatorii evenimentului: Rotary Club Mangalia, Seanergya Yacht Club, Asociația Club Sportiv Electrica Balkan. Evenimentul este organizat sub autoritatea Federației Române de Yachting și cu sprijinul Primăriei Limanu.

Alte știri din Yachting