Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Peste 100 de echipe se vor lupta la București pentru calificarea în Finala Națională Neymar Jr’s Five
13 Apr 2018

Peste 100 de echipe se vor lupta la București pentru calificarea în Finala Națională Neymar Jr’s Five

În 2017, peste 100,000 de jucători din 53 de țări au jucat în etapa de calificare Neymar Jr’s Five. Anul acesta, 60 de țări de pe 6 continente vor striga prezent în catalogul de înscrieri pentru o nouă ediție. Turneul este deschis echipelor formate din cinci, șase sau șapte jucători, inclusiv rezerve, fete sau băieți, cu vârsta între 16 și 25 de ani, însă doi dintre membrii echipei pot depăși vârsta de 25 de ani.

Echipa TAO UNITED, care a reprezentat România în Brazilia în 2017 a câștigat și a devenit campioană mondială. Anul acesta, echipa care ne va reprezenta țara, va merge să apere titlul. Anul acesta TAO UNITED revine pe teren, în etapa de calificare de la București și joacă pentru calificarea în Finala Națională, care va avea loc pe 9 iunie, în capitală.

Terenurile Sport Arena din capitală vor găzdui prima etapă de calificare. Peste 100 de echipe se vor duela pe 14 și 15 Aprilie, începand cu ora 09.00, în speranța că se vor califica în Finala Națională, care îi duce cu un pas mai aproape de Finala Mondială din Brazilia de la Instituto Projeto Neymar Jr, turneu ce se va desfășura în luna iulie.

Tabloul de concurs este gata, iar unele echipe deja s-au făcut remarcate prin numele alese. Astfel, vom vedea pe teren echipa Săgeata, ACS Berceni, Dristor FC, Victoria Vizurești sau FC Talent Irosit.

De la București, turneul de calificare continuă în Craiova (21 aprilie), Timișoara (28 aprilie), Târgu Mureș (5 mai), Cluj Napoca (12 mai), Iași (19 mai) și Constanța (2 iunie) însă vom merge să descoperim talentul fotbalistic și la Chișinău.

Proiect susținut de REXONA MEN, în colaborare cu MOL România, PENNY Market și Federația Română de Fotbal.

 

Despre Neymar Jr’s Five

Neymar Jr’s Five este un turneu de fotbal semnat de atacantul brazilian – un adevărat fenomen global. Pe șase continente și în peste 60 de țări, echipele de câte cinci jucători se luptă în meciuri de zece minute. De fiecare dată când o echipă înscrie un gol, opoziția pierde un jucător. Astfel, jocul devine rapid, tehnic, strategic și unic în lumea fotbalului. Peste 100.000 de jucători din 53 de țări s-au înscris să participe la cea de a doua ediție a turneului, iar anul 2018 promite să fie și mai mare. Echipele intră în joc cu speranța că vor ajunge în finala națională și în cea mondială, de la Instituto Projeto Neymar Jr, în Praia Grande, Brazilia. Înscrie-ți echipa acum și, cine știe, poate în curând vei juca în deplasare pe terenul propriu al lui Neymar. Îndrăznește să visezi! Outplay them all!

Despre Instituto Projeto Neymar Jr

Locația în care se desfășoară finala mondială, Instituto Projeto Neymar Jr, este un spațiu privat, aparținând unei asociații non-profit care se dedică cauzelor sociale, fondate de Neymar Jr. și familia sa. Spațiul este situat în Jardim Glória, Praia Grande, unde Neymar Jr și-a petrecut copilăria. Institutul se întinde pe o suprafață de 8,400m2 și oferă cursuri educative, activități sportive, dar și o masa caldă pentru 2,470 copii defavorizați cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani, precum și familiilor acestora.  

Urmărește turneul Neymar Jr’s Five pe neymarjrsfive.com, facebook.com/neymarjrsfive și #neymarjrsfive.

Alte știri din Business sport