Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Perioadă fastă pentru Florin MergeaMihaela Bobar / SportPictures.eu
01 Sep 2019

Perioadă fastă pentru Florin Mergea

Reintrat în circuitul de dublu, Florin Mergea a încheiat luna august cu o serie fantastică de trei trofee cucerite în turneele ATP Challenger. După succesul înregistrat în Polonia la BNP Paribas Sopot Open, turneu de categoria ATP Challenger 100, și cel de la Tennis Open Stadtwerke Meerbusch, turneu de categoria ATP Challenger 80, Florin și partenerul său, germanul Andre Begemann, au terminat victorioși turneul Citta di Como, de categoria ATP Challenger 80 cu premii totale în valoare de 46.600 EUR.

Cei doi s-au impus în finala de astăzi la capătul unui joc pe muchie de cuțit cu scorul de 5-7, 7-5, 14-12 în fața perechii Fabricio Neis (Brazilia)/Pedro Sousa (Portugalia). Florin și Andre primesc câte 80 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 2.670 EUR, compatriotul nostru ocupând în clasamentul la zi locul 167 în ierarhia mondială a probei, marcând un salt de 27 de locuri.

Săptămâna viitoare cei doi urmează să evolueze tot în Italia, la Genova, la AON OPEN Challenger, turneu de categoria ATP Challenger 125.

Alte știri din Tenis de câmp