Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Performanță excelentă pentru ȚigRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Aug 2019

Performanță excelentă pentru Țig

La numai trei săptămâni de la momentul în care intra în calificările BRD Bucharest Open din postura de jucătoare fără clasament, Patricia Țig câștigă primul său titlu de simplu din palmares la Liqui Moly Open, challenger-ul din seria WTA 125K de la Karlsruhe, și urcă de luni pe locul 148 WTA, devenind a șaptea româncă în top 150.

Jucătoarea din Galați a trecut cu 3-6, 6-1, 6-2 de favorita numărul 2 a tabloului, belgianca Alison Van Uytvanck, locul 65 WTA, și promite o toamnă memorabilă pentru ea și pentru suporterii tenisului românesc.

Din păcate, Mihaela Buzărnescu, cea care anul trecut a avut o ascensiune fulminantă, se vede acum ieșită din prima sută mondială și nu își regăsește ritmul. După victoria obținută cu greutate ieri în fața unei jucătoare de pe locul 468 WTA, astăzi ea a cedat în finala calificărilor Rogers Cup de la Toronto, fiind învinsă cu 7-6 (1), 7-5 de japoneza Misaki Doi, locul 89 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp