Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
”Patrula lupilor”SportPictures.eu
03 Aug 2014

”Patrula lupilor”

Dacă misiunea oaspeților de la FC Botoșani era văzută ca dificilă înaintea meciului, startul partidei le-a dovedit că este de-a dreptul imposibil să câștige punct sau puncte pe terenul celor de la Petrolul Ploiești.

Adrian Mutu și-a pus amprenta pe jocul ”lupilor” încă din debut, deschizând scorul în minutul 2 cu capul după centrarea din corner a lui Pablo De Lucas. În minutul 13 Mutu se transformă în servant pentru Albin, uruguayanul fructificând centrarea decarului ploieștean cu un șut la colțul scurt care îl bate pe Lazar. Debusolarea din rândul moldovenilor devine mai pregnantă trei minute mai târziu când Lazar îi pune pe tavă un gol lui Tamuz, scorul devenind 3-0. Prestația portarului oaspeților nu a putut fi lăsată netaxată de către Leo Grozavu, tehnicianul botoșenenilor trimițându-l în teren pe Tiuț în locul gafeurului Lazar. Până la pauză botoșenenii reușesc să articuleze două ocazii importante. Prima a venit în minutul 26 cu un șut al lui Ianc ce lovește bara, iar a doua s-a și concretizat pe tabela de marcaj, Batin reluând cu capul o centrare bună a lui Martinus.

După pauză gazdele dictează ritmul jocului și reușesc să mărească diferența prin același Tamuz, care trimite mingea printre picioarele lui Tiuț din situație de unu la unu. Mutu mai are o ocazie rămas față în față cu portarul botoșenean, însă până la final tabela nu se mai schimbă.

Petrolul – FC Botoșani 4-1 (3-1) după un meci în care diferența dintre cele două echipe s-a stabilit în primul sfert de oră de joc.

 

Petrolul (antrenor Răzvan Lucescu): Peçanha - Alcenat, Hoban, Geraldo (min. 76 Satli), Fanchone - Marinescu, De Lucas - Mutu, Albin, Teixeira (min. 69 Astafei) – Tamuz (min. 62 Nepomuceno)

FC Botoşani (antrenor Leo Grozavu): Lazar (min. 32 Tiuț) - Patache, Oltean, Tincu, Acsinte – Ianc (min. 65 Tiron), Vaşvari, Croitoru - Ivanovici, Batin, Martinus (min. 74 Fulop)

Alte știri din Fotbal