Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Box
Patru victorii și două medalii azi la Campionatele Europene feminineAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
02 Iun 2014

Patru victorii și două medalii azi la Campionatele Europene feminine

Săptămâna a început cu o zi realmente prolifică pe ringul instalat la Sala Polivalentă din București. În cadrul Campionatelor Europene feminine, pugilistele noastre au obținut patru succese din cinci posibile azi. Mai mult, două dintre sportive au avansat până în careul de ași, lucru care echivalează cu adjudecarea unei medalii.

La categoria de greutate 48 de kilograme, dubla campioană europeană Steluța Duță a reușit o victorie scontată în fața Volgăi Lușcik, din Belarus. Steluța s-a calificat în sferturile de finală. Simona Sitar, în limitele categoriei de greutate de 64 de kilograme, a obținut calificarea în sferturile de finală, după o victorie la puncte în confruntarea cu daneza Camila Jensen Skow.

Ana Pătrașcu, pe tabloul aferent sportivelor care cântăresc 69 de kilograme, a fost învinsă în sferturile de finală de Lellia Javadova, din Azerbaidjan. 

La 69 de kilograme, Cristina Stancu a dispus în sferturile de finală de franțuzoaica Erika Guerrier și a ajuns în careul de ași. La categoria grea, +81 de kilograme, Luminița Turcin a ajuns în semifinale, după o victorie clară în fața Anastasiei Cernokolenko, din Ucraina.

România are deja asigurate două medalii, ambele de bronz, însă strălucirea acestora poate fi alta. Lotul nostru feminin este condus de un trio de tehnicieni format din Constantin Gălbenușe, Dumitru Feraru și Mihaela Lăcătuș. 

Alte știri din Box