Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Patru români în finala Campionatului de pariere live
02 Mar 2017

Patru români în finala Campionatului de pariere live

Unibet organizează un nou Campionat de pariere live în data de 5 martie, La Londra. În urma calificărilor online desfășurate luna ianuarie, nu mai puțin de 4 dintre cei 10 finaliști vor fi români. Pentru performanța reușită, fiecare participant va primi un iPad pe care il va folosi în timpul marii finale. În plus, primele 4 locuri vor fi recompensate și cu premii in bani, câștigătorul urmând să primească suma de 8000 de Euro. În total, fondul de premiere însumează 15000 de Euro.

Gheorghe, unul dintre cei 4 romani care s-au calificat pentru finala Campionatului de pariere live, ne-a raspuns la cateva intrebari. Pasionat de calatorii, finala  competitiei de la Londra ii va oferi un prilej excelent de a imbina parierea live cu vizitarea unuia dintre cele mai importante orase europene. Gheorghe se declara un pasionat al pariurilor live, deoarece ii place suspansul, acceptand sa participe la calificari pentru ca adora provocarile.

Gheorge a ales Unibet “deoarece ofera cele mai bune cote live si foarte multe evenimente” dar si pentru “suportul live bun”. Intrebat cum se va pregati pentru finala, romanul a spus ca va studia cu atentie oferta din ziua finalei.  Deocamdata, pariorul nostru nu se gandeste la marele premiu de 8000 de Euro, „calificarea in finala fiind deja o mica victorie”. La final, Gheorghe are un sfat pentru toti clientii casei de pariuri Unibet: „ pariati moderat” este indemnul celui care spera sa pastreze in tara titlul de campion la pariuri live.

Finala de la Londra se va intinde pe durata a 4 ore, fiecare dintre concurenti urmand sa primeasca 100 de Euro intr-un cont virtual. Castigatorul va fi jucatorul cu cel mai mare sold la finalul celor 4 ore de concurs. In acest interval, trebuie plasate minim 30 de pariuri live, indiferent de cota acestora.

Editia precedenta, organizata la Bucuresti la finalul anului trecut, a fost dedicata pasionatilor de pariuri live din Romania. Speram ca si de aceasta data unul dintre compatriotii nostri sa pastrez titlul de Campion la pariuri live in tara.

Alte știri din Pariuri