Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Scrimă
Patru românce pe tabloul principal la spadă, la Mondialele de la MoscovaHepta / Mediafax Foto
15 Iul 2015

Patru românce pe tabloul principal la spadă, la Mondialele de la Moscova

Toate cele patru românce, Ana-Maria Brânză, Simona Gherman, Simona Pop și Loredana Dinu, se află pe tabloul principal al probei individuale de spadă la Campionatele Mondiale de scrimă de la Moscova.

Loredana Dinu a câștigat trei meciuri și a pierdut alte trei în grupa preliminară, iar în faza eliminatorie le-a eliminat pe Alexis Anna Rudkovska (Canada), cu 15-11 și cu 15-4 pe kazaha Jamilia Iunusbaeva.

În primul tur al tabloului principal, Loredana Dinu va înfrunta o adversară foarte valoroasă, chinezoaica Sun Yujie, numărul cinci mondial.

Simona Pop, care a câștigat toate cele șase meciuri din grupa preliminară, a intrat direct pe tabloul principal, urmând să o înfrunte în primul tur pe Monika Sozanska (Germania).

Ana-Maria Brânză și Simona Gherman sunt calificate direct pe tabloul principal, prima debutând împotriva finlandezei Michaela Kock, iar a doua urmând să o înfrunte în primul meci pe poloneza Renata Knapik-Miazga.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Scrimă