Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Kaiac-canoe
Patru medalii românești la Campionatele Europene U23Aleksandar Djorovic / Mediafax Foto
16 Iul 2016

Patru medalii românești la Campionatele Europene U23 de la Plovdiv

România participă, în aceste zile, la Campionatele Europene de kaiac-canoe pentru juniori și tineret U23,care se desfășoară la Plovdiv, în Bulgaria.

Cronologic, primul nostru echipaj intrat în finală a fost cel de la K4 U23 feminin,500 metri, care s-a situat pe locul 6. Apoi, Marius Milu, la canoe simplu 500 de metri, a cucerit pentru România medalia de argint, la categoria de vârstă rezervată juniorilor.

La canoe dublu, pe aceeași distanță de jumătate de kilometru, România a devenit campioană continentală la juniori, prin Gheorghe Stoian și Andrei Nicolae.

La kaiac dublu feminin, tineret sub 23 de ani, echipajul românesc alcătuit din Florida Ciută și Daniela Varona (foto) a urcat pe treapta a treia a podiumului.

Ambarcațiunea canoe 4 juniori 500 metri a României a cucerit titlul de campioană europeană, în echipă fiind incluși Gheorghe Stoian, Cătălin Chirilă, Marius Milu și Andrei Nicolae.

România a cucerit până acum patru medalii la Plovdiv, din care două de aur, una de argint și una de bronz. La ambele titluri au participat doi sportivi, Gheorghe Stoian și Andrei Nicolae, în timp ce Marius Milu are o medalie de aur și una de argint în palmares.

Alte știri din Kaiac-canoe