Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Judo
Patru medalii la Europenele de kataAFP / Mediafax Foto
27 Mai 2015

Patru medalii la Europenele de kata

Sportivii români au cucerit patru medalii, trei de aur și una de argint, la Campionatele Europene de judo kata de la Herstal (Belgia).

Perechea Iulian Surlă (tori)/Ciprian Fleisz (uke) s-a impus la grupa a doua de vârstă la Nage No Kata, cu 409 puncte, devansându-i pe italienii Mauro Collini/Tommaso Rondinini, 405 puncte, și pe spaniolii Raul Camacho/Roberto Camacho, 397 puncte, câștigând aurul și la open, cu 406 puncte, în fața belgienilor Jean-Philippe Gilon/Nicolas Gilon, 397 puncte, și a italienilor Collini/Rondinini, 394 puncte, etc.

Piteștencele Alina Zaharia (tori)/Alina Cheru (uke) au ieșit învingătoare la Juno Kata, Grupa 1 de vârstă, cu 413 puncte, fiind urmate în clasament de italiencele Laura Bugo/Carlotta Checchi, 394 puncte, și de elvețienii Fabrice Beney/Antonella Beney, 385 puncte.

La Judo kata open, Zaharia și Cheru au obținut argintul, cu 411 puncte, fiind devansate de perechea germană Wolfgang Dax-Romswinkel/Ursula Loosen (Germania), 432 puncte, în timp ce pe locul al treilea s-a clasat cuplul francez Emmanuel Wirtz/Armelle Voindrot, 406 puncte.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Judo