Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Oină
Patru echipe vor participa la Cupa RegeluiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Apr 2016

Patru echipe vor participa la Cupa Regelui

În perioada 6-7 mai, la București, va avea loc deschiderea oficială a sezonului la oină, sportul național al românilor. Tradițional, Cupa Regelui este competiția care deschide sezonul.

Conform Departamentului de Competiții al Federației Române de Oină, la Cupa regelui vor participa un număr de patru echipe. În 6 mai se vor disputa semifinalele, care vor fi stabilite prin tragere la sorți. În urna capilor de serie vor intra Frontiera Tomis Constanța, câștigătoarea tuturor trofeelor în 2015, respectiv Straja București, formația situată pe locul 2 la toate trofeele pe care le-a desfășurat, e vorba de campionatul național, Cupa României și Cupa Federației.

În a doua urnă valorică se vor afla Energia Râmnicelu, deținătoarea Cupei Satelor, dar și Poli Cluj, deținătoarea trofeului Fair-Play și singura echipă din mediul universitar cu activitate în oina românească.

Sâmbătă, în prima parte a zilei, vor avea loc cele două finale, în care se vor întâlni învinsele, respectiv învingătoarele din prima zi.

Alte știri din Oină