Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Patru echipe de tradiție la Memorialul ”Nicolae Pescaru”Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
02 Aug 2017

Patru echipe de tradiție la Memorialul ”Nicolae Pescaru”

Patru echipe de tradiție vor participa la prima ediție a turneului patrulater Memorialul ”Nicolae Pescaru”, care va avea loc, în perioada 3-4 august, la Brașov, pe Stadionul Metrom. Competiția strânge la start CSA Steaua București, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești și gazda ACS Steagul Roșu Brașov.

În semifinale, Steaua va întâlni pe 3 august, de la ora 11.00, pe Oțelul Galați. În celălalt meci, de la ora 17.00, se confruntă Petrolul Ploiești și Steagul Roșu Brașov.

Vineri, 4 august, învinsele din semifinale se întâlnesc de la 9.30, în timp ce învingătoarele vor evolua pentru trofeu, de la ora 11.30.

Nicolae Pescaru a fost un fotbalist român selecționat pentru echipa națională a României participantă la Campionatul Mondial din Mexic 1970. Pescaru a îmbrăcat tricoul stegarilor brașoveni în 311 partide din prima ligă, marcând și 62 de goluri. Pescaru este liderul all-time al echipei din Brașov, la capitolele meciuri jucate și goluri marcate pe prima scenă a fotbalului românesc.

Alte știri din Fotbal