Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Pârvu și Constantin, noii antrenori secunzi ai Petrolului
12 Iun 2014

Pârvu și Constantin, noii antrenori secunzi ai Petrolului

Cei doi foști fotbaliști ai galben-albaștrilor s-au alăturat, începând de astăzi, staffului tehnic al FC Petrolul, ambii fiind extrem de bucuroși că se întorc, din postura de antrenori secunzi, la clubul care i-a lansat în fotbalul mare.

În sezonul viitor, antrenorul principal Răzvan Lucescu va avea doi noi colaboratori, Florin Pârvu și Nicolae Constantin fiind cooptați de astăzi, în mod oficial, în stafful tehnic, după ce Laurențiu Roșu a decis să plece la Steaua, clubul nostru mulțumindu-i pentru toată munca depusă în stagiunea trecută.

Pârvu (39 de ani) a evoluat în trei rânduri la Petrolul, în periodele 1995-1996, 1998-2001 și 2007-2008, în timp ce Constantin, cu un an mai mare, a fost unul dintre liderii haitei în 1996-1999 și 2004, iar ambii au rămas în memoria afectivă a fanilor pentru abnegația și imensa disponibilitate la efort de care au dat dovadă pe terenul de joc.   

Noii secunzi ai Petrolului se declară bucuroși că au revenit acasă, dorindu-și ca prin munca lor să răsplătească încrederea conducerii și a tehnicianului Răzvan Lucescu, iar performanțele Petrolului să satisfacă, și de acum înainte, cerințele înfocaților suporteri ploieșteni.

”Mi s-a îndeplinit un vis, acela de a mă întoarce la Petrolul. Țin să mulțumesc conducerii, dar și lui Răzvan Lucescu, care a acceptat să fac parte din stafful său, și sper să pun și eu umărul la performanțele echipei. De asemenea, sunt foarte bucuros că voi avea ocazia să fiu și mai aproape de cel mai frumos public din țară, suporterii noștri sunt incredibili și merită să le facem cât mai multe bucurii. Ne dorim din suflet ca în sezonul viitor să ne îndeplinim toate obiectivele, iar la final să avem motive de satisfacție și sărbătoare”, a declarat Pârvu pentru site-ul oficial al clubului.

La rândul său, Constantin a declarat: ”Mă întorc acasă și trăiesc un sentiment special. Mă bucură faptul că actuala conducere a avut încredere în mine, în noi, la fel și Răzvan Lucescu, sub comanda căruia am evoluat și ca fotbalist. Ne dorim cu toții să avem rezultate mai bune ca în anii trecuți și suntem nerăbdători să ne apucăm de muncă. Avem toate condițiile pentru a face performanță, iar alături de fanii noștri sunt sigur că vom avea multe momente de bucurie”.

FC Petrolul Ploiești îi felicită pe Florin Pârvu și Nicolae Constantin cu prilejul acestui eveniment și le dorește mult succes pe banca tehnică a lupilor!

 

sursa: fcpetrolul.ro

Alte știri din Fotbal