Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Futsal
Partidele cu Franța se văd în direct la PRO XSorin Pană / SportPictures.eu
29 Oct 2020

Partidele cu Franța se văd în direct la PRO X

Vineri, 6 noiembrie, și sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 19:00, echipa națională de futsal a României va disputa două meciuri amicale în compania selecționatei similare a Franței.

Ambele jocuri vor avea loc în Sala Concordia din Chiajna și vor fi transmise în direct la PRO X, dar și pe pagina de Facebook Futsal România și canalul de Youtube FRF TV.

Naționala de futsal a României va demara în curând campania de calificare la turneul final al Campionatului European din 2022, competiție care se va desfășura la Amsterdam și Groningen în intervalul 19 ianuarie – 6 februarie 2022.

În preliminarii, România va juca în Grupa 4, alături de Bosnia și Herțegovina, Serbia și de învingătoarea partidei Anglia – Macedonia de Nord. Prima clasată din grupă se va califica la EURO 2022. Șase din cele mai bine clasate echipe de pe locul secund în cele opt grupe vor disputa baraj. Naționala României a fost prezentă la patru ediții ale turneului final al Campionatului European, în 2007, 2012, 2014 și 2018.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Futsal