Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Biliard / Snooker
powered by Real Snooker
Participare record la un turneu de snooker în România
17 Ian 2020

Participare record la un turneu de snooker în România

66 de participanți se aliniază la startul primului turneu din sezonul RST 2020, începând de miercuri, 15 ianuarie, la RST Snooker Club, dintre care, pe langa David GOAJGA (10 ani) și Eduard RITI (13 ani) s-au înscris și doi reprezentanți din Republica Moldova, ambii de 11 ani: Vladislav GRADINARI și Roman GRITCO, restul participanților fiind din întreaga țară: București, Piatra Neamț, Cluj, Craiova, Brașov, Pitești și alte localități. Astfel, se înregistrează un record în materie de numar de jucători, iar snooker-ul pare că devine extrem de popular în rândul românilor.

 

Unde are loc competiția și cine poate participa?

Cele 4 mese de snooker STAR din clubul de snooker RST (str. Doamna. Ghica, 167, București) vor fi gazda celor 10 competiții din sezonul RST 2020.

Această competiție este deschisă tuturor iubitorilor de snooker care doresc să ia parte la turneu, nefiind obligatorie apartenența la un club de snooker din țară. Înscrierea se face accesand www.snookerbucuresti.ro și completând formularul de înscriere. Pentru confirmarea înscrierii se achită o taxă de participare în valoare de 70 RON. Premiile pentru primii 16 clasați la final de an vor avea un fond de 15.000 lei. În afară de acest fond la fiecare turneu vor fi premiați primii 8 clasați.

Pe toată durata competiției intrarea spectatorilor este liberă.

Competiția va putea fi urmărită și în sistem livestreaming pe pagina oficială de facebook a clubului (RST Snooker Club - Facebook), dar și pe canalul de youtube (RST Snooker Club - YouTube) și site-ul official (www.snookerbucuresti.ro)

 

Ce s-a întamplat la prima ediție a turneului din 2019?

Dupa trei zile de concurs, Ștefan Ilinca (din Craiova) a câstigat finala disputată impotriva lui Constantin Mateescu (din Pitești) cu scorul de 3-1. Cel mai mare break al competiției (71 de puncte) i-a aparținut lui Rareș Sinca (din Slatina). În întreg concursul au fost realizate 29 de break-uri de peste 30 de puncte.

Alte știri din Biliard / Snooker