Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Partenerul oficial Carpatina este în continuare sponsor tehnic al CSA Steaua București
10 Sep 2020

Partenerul oficial Carpatina este în continuare sponsor tehnic al CSA Steaua București

Clubul Sportiv al Armatei „STEAUA BUCUREȘTI” anunță încheierea unui nou parteneriat cu compania CARPATINA, în calitate sponsor tehnic. Astfel, pe durata următorului sezon competițional, sportivii clubului vor beneficia în mod exclusiv de suportul CARPATINA pentru hidratare cu apă minerală necarbogazoasă (plată) CARPATINA, la toate competițiile oficiale. După patru ani, CARPATINA continuă colaborarea cu STEAUA BUCUREȘTI prin implicarea sa în sportul de înaltã performanță, devenind un susținător valoros pentru club, dedicat pasiunii pentru sport. În calitate de Partener Oficial al clubului, elementele de identitate vizuală ale brandului CARPATINA vor fi prezente pe panourile amplasate în zona interviurilor televizate şi pe boardurile publicitare aferente evenimentelor sportive organizate de STEAUA BUCUREȘTI.

Florin RĂDULESCU (director general CARPATINA): „Având în vedere palmaresul deosebit al clubului Steaua, care deține numărate recorduri sportive, implicarea CARPATINA va ajuta la îmbunătățirea performanței. Aplicând valorile companiei, CARPATINA a decis să sprijine STEAUA BUCUREŞTI ca parte a eforturilor sale continue de încurajare a performanței în sport şi a unui spirit tânăr.”
Mădălin Sorin HÎNCU (președinte CSA STEAUA BUCUREȘTI): „Suntem încântați de acest parteneriat pe care dorim să îl dezvoltăm în perioada următoare. Când două branduri puternice își unesc forțele, colaborarea nu poate fi decât eficientă și eficace. Toți cei care suntem implicați în acest fenomen vom încerca să facem tot ce este posibil pentru a veni în sprijinul sportivilor.”

Despre CARPATINA

CARPATINA este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața producătorilor de apă minerală, fiind unul dintre brandurile de apă minerală naturală prezente în toate segmentele cu produse din portofoliu de tip apă plată (PLATĂ), carbogazificată (CARBO)  și ușor carbogazificată (LIGHT) cu caracteristici unice.
CARPATINA PLATĂ provine din masivul Domogled din munții Cernei, sursa C1 fiind situată în stațiunea Băile Herculane. Este o apă plată ideală pentru hidratarea organismului fiind perfect echilibratã mineral și îmbuteliată fără a fi supusă altor procese fizico-chimice.
CARPATINA CARBO, precum și CARPATINA LIGHT provin din sursa Toșorog, județul Neamț, o zonă sălbatică ferită de poluare din preajma masivului Ceahlău.
Totodată, CARPATINA este prezentă pe toate canalele principale de distribuție: Modern (Hyper, Super, Petrol Station), Tradițional şi B2B (Consumuri Colective).
Fiecare tip de apă minerală CARPATINA te hidratează echilibrat ajutându-te să îți păstrezi pofta de viață și spiritul tânăr.

Despre STEAUA BUCUREȘTI

CSA „STEAUA BUCUREȘTI” este cel mai titrat club din istoria sportului românesc, fiind singura grupare sportivã din România care deține recordul pentru cele mai multe titluri naționale la fotbal, handbal, hochei pe gheață, polo pe apă și rugby.
Ȋn cei 73 de ani de existențã, palmaresul echipei STEAUA s-a conturat într-unul de excepție, cu contribuții esenţiale la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale și Europene.
În prezent, STEAUA BUCUREȘTI are ca obiectiv principal calificarea unui număr cât mai mare de sportivi din cadrul clubului la cea mai importantă competiție internațională de nivel mondial – Jocurile Olimpice de la TOKYO.

Alte știri din Business sport