Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Parma sau United? Ce șanse are Dennis Man să ajungă la o echipă mare din Europa
08 Ian 2021

Parma sau United? Ce șanse are Dennis Man să ajungă la o echipă mare din Europa

Transferul lui Dennis Man la o echipă din Italia sau Anglia este improbabil, dar nu imposibil, susțin bookmakerii Betfair. AC Milan, Fiorentina, Parma sau chiar Manchester United sunt posibile destinații pentru jucătorul FCSB, conform presei din România.

Dennis Man ar putea deveni cel mai scump jucător transferat vreodată din Liga 1 în această perioadă de transferuri. Jucătorul lui FCSB este dorit de mai multe echipe din Italia, dar ar putea ajunge și în Anglia, conform bookmakerilor Betfair.

Aceștia oferă o cotă de 5.0 pentru un transfer al lui Man tocmai la Manchester United. Clubul manageriat de Ole Gunnar Solksjaer se află într-o poziție excelentă în Premier League, unde se află la egalitate de puncte cu Liverpool în vârful clasamentului, având chiar un meci în plus de disputat.

Echipele cel mai des vehiculate de către presă de a fi interesate de atacantul român sunt însă cele din Italia. AC Milan, lider în Serie A, are o cotă de 7.0 de a-l transfera pe Man în această lună. Fiorentina și Parma, echipe la care au mai evoluat sau chiar evoluează jucători din România, sunt următoarele pe lista Betfair, cu cotă 10.0, respectiv 13.0.

Alte cluburi care apar în oferta Betfair sunt Everton, Liverpool, Manchester City sau Burnley, însă șansele ca Man să ajungă la una dintre aceste echipe se reduc semnificativ, conform cotelor.


 

Cote pentru transferul lui Dennis Man în fereastra de transferuri de iarnă:

  • Man Utd – 5.0

  • AC Milan – 7.0

  • Fiorentina – 10.0

  • Parma – 13.0

  • Everton – 15.0

  • Liverpool – 17.0

  • Man City – 17.0

  • Burnley – 26.0


 

Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri