Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Papa îi avertizează pe fotbalişti în privinţa banilor şi publicităţiiAFP / Mediafax Foto
02 Mai 2014

Papa îi avertizează pe fotbalişti în privinţa banilor şi publicităţii

Papa Francis i-a avertizat pe fotbalişti în privinţa banilor şi publicităţii, subliniind responsabilităţile lor faţă de tineri.

"Astăzi, fotbalul este o mare afacere din cauza publicităţii, a televiziunilor... Însă factorul economic nu trebuie să fie deasupra aspectului sportiv, pentru că riscă să contamineze totul. Aş dori ca fotbalul să recupereze dimensiunea de sărbătoare. Trebuie să redăm demnitatea sportivă evenimentelor sportive. Pentru acest lucru, voi, fotbaliştii, aveţi o mare responsabilitate! Sunteţi în centrul atenţiei şi mulţi dintre admiratorii voştri sunt tineri şi foarte tineri! Luaţi în considerare acest lucru. Gândiţi-vă că modul vostru de a vă comporta are o rezonanţă în bine şi în rău. Fiţi mereu adevăraţi sportivi. Sportul are o puternică valoare educativă", a spus Suveranul Pontif.

El a reamintit că în copilărie mergea adeseori pe stadion, la Buenos Aires. "Sunt amintiri fericite, de duminica, alături de familie", a adăugat el.

 

sursa: mediafax.ro

Alte știri din Business sport