Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Pantilimon a semnat cu SunderlandSportPictures.eu
16 Iun 2014

Pantilimon a semnat cu Sunderland

Costel Pantilimon rămâne în Premier League după despărțirea de fostul său club, Manchester City. Portarul român, cu 17 selecții la echipa națională, a semnat astăzi un contract pe patru sezoane cu Sunderland, echipa care a încheiat campionatul din Anglia pe locul 14.

Pantilimon, 27 de ani, se va alătura noilor colegi începând cu 1 iulie. El a bifat 29 de jocuri în Premier League în tricoul lui Manchester City, alături de care a și cucerit titlul în acest an. 

Este o onoare să joc pentru un club precum Sunderland, o echipă de tradiție în Anglia. Când am plecat de la City, știam că trebuie să aleg un club ambițios, cu un antrenor dornic de a avea succes cu echipa sa. După discuția pe care am avut-o cu antrenorul, mi-am dat seama că acesta e locul potrivit pentru mine. Abia aștept să încep treaba!”, a declarat Pantilimon pentru site-ul oficial al clubului Sunderland.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal