Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Pandurii părăsesc Europa LeagueAndi Popescu / SportPictures.eu
04 Aug 2016

Pandurii părăsesc Europa League

Pandurii Târgu Jiu a părăsit preliminariile Europa League după o nouă înfrângere în fața israelienilor de la Maccabi Tel Aviv. La o săptămână de la înfrângerea 1-3 de la Turnu Severin, în această seară elevii lui Petre Grigoraș au pierdut 2-1 (1-0) partida disputată în deplasarea de la Tel Aviv.

Igiebor a deschis scorul în minutul 24, nigerianul pasând inițial pe o zonă liberă la limita careului pentru bosniacul Medunjanin, care i-a întors serviciul cu o centrare perfectă la 7-8 metri de poarta lui Lazăr, reluată cu capul din viteză, imparabil pentru goalkeeper-ul Pandurilor. Speranțele au renăscut în minutul 57, Pleașcă finalizând o șarjă în flancul drept continuată cu o pătrundere impetuoasă în careul israelienilor și un șut surprinzător la colțul scurt pentru Rajkovic. La două goluri distanță de o ipotetică prelungire a partidei, Pandurii încasează golul înfrângerii în minutul 80. Benayoun a primit liber în spatele liniei de fundași a Pandurilor centrarea lobată a lui Micha și după o preluare scurtă l-a învins pe Lazăr cu un șut plasat la colțul lung.

Cu 5-2 la general, Maccabi își continuă participarea în Europa League, în timp ce Pandurii este a doua formație românească ce părăsește această competiție.

 

Maccabi Tel Aviv (antrenor Shota Arveladze): Rajkovic - Dasa, Tibi, Filipenko, Rikan – Benayoun (min. 83 Ben Basat), Medunjanin, Alberman (min. 59 Scarione), Igiebor, Micha - Sa (min. 72 Itzhaki)

Pandurii (antrenor Petre Grigoraș): Lazăr - Pleaşcă, Bujis (min. 71 Trifu), Vasiljevic, Bunoza - Răuţă, Piţian - V. Munteanu (min. 46 Voiculeţ), Mrzljak, Pîrcălabu (min. 79 Grecu) – Herea

Alte știri din Fotbal