Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Pandurii câștigă și vizează din nou podiumul
08 Dec 2013

Pandurii câștigă și vizează din nou podiumul

Pandurii și U Cluj s-au întâlnit sâmbătă seara într-un meci cu obiective diferite pentru cele două formații.Gorjenii nu vroiau să piardă contactul cu plutonul fruntaș iar “șepcile rosii” să incerce să culeagă din timp puncte în vederea salvării de la retrogradare.

Prima repriza este destul de animată și echilibrată, cele două echipe pasează bine și își creează ocazii, cea mai mare a Pandurilor fiind în minutul 23, la lovitura liberă a lui Eric, respinsă de Veselovsky și reluată aiurea de Androvic. Peste 6 minute e rândul clujenilor să aibă o mare ocazie prin Lemnaru, care de neînteles, din apropiere, a șutat în Stanca. Scor la pauza 0-0. Echipa lui Teja nu arată rău, iar cea a lui Pustai trebuie să facă față indisponibilităților.

În partea a doua Pandurii dau drumul la motoare, șarjează continuu apărarea clujeană cu Eric la pupitru, care ratează în debutul reprizei, dar se revanșează cu un assist în minutul 58, când Shamsin marchează, 1-0 pentru gazde. Eric marchează și el în minutul 70, dar golul este anulat pentru fault în atac. Meciul e unul de uzură, iar liniștea pentru gazde e adusă în minutul 85 de Alex Dos Santos care reia cu capul și face 2-0. În ultimul minut de joc, același Dos Santos face dubla și scorul final este 3-0 pentru Pandurii.

 

La startul partidei componența celor două formații a fost următoarea:

Pandurii: Stanca - Unguruşan, Christou, Mamele, Momcilovici - P. Anton, Breeveld, Elton - Alex, Adrovici, Eric.

Rezerve: Lazar, Pleaşcă, Sipo, Ciucur, C. Cristea, Buleică, Shamsin.

Antrenor: Cristi Pustai

U Cluj: Veselovsky - Ciupe, Ninu, Abrudan, Takacs - Cristocea, Bucşa - L. Kovacs, Tîrnăcop, Borza – Lemnaru. 

Rezerve: Ov. Niculescu, Rilke, Szilagyi, Calcan, Mendy, Ene, Lungu 

Antrenor: Mihai Teja

Alte știri din Fotbal