Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Pandurii Tg. Jiu s-a despărțit de patru jucătoriRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Iun 2015

Pandurii Tg. Jiu s-a despărțit de patru jucători

Clubul de fotbal Pandurii Tg. Jiu s-a despărțit de patru jucători, brazilianul Eric de Oliveira, lituanianul Deivydas Matulevicius, Ciprian Brata și cipriotul Christou Paraskevas, care și-au încheiat contractele cu echipa gorjeană, a anunțat site-ul oficial al grupării.

Eric de Oliveira (29 de ani), revenit la echipă în februarie, a bifat 13 meciuri și a înscris două goluri în sezonul trecut de Liga 1.

Atacantul Deivydas Matulevicius (26 de ani) a jucat la pandurii din iulie 2012, având în total 84 de meciuri oficiale, în care a marcat 27 de goluri (a dat 10 pase de gol), dintre care 20 de meciuri și 5 goluri în sezonul trecut de Liga 1.

Fundașul Christou Paraskevas (31 de ani), care a ratat cea mai mare parte a sezonului trecut din cauza unei accidentări, a evoluat doar în șapte partide. Venit în iulie 2013, cipriotul a strâns, în total, 46 de meciuri oficiale la Pandurii, a marcat 3 goluri și a dat 3 pase de gol.

Ciprian Brata (24 de ani) a jucat pentru Pandurii în perioada 2010-2012 și apoi în sezonul 2014-2015, totalizând 43 de meciuri oficiale, 2 goluri și o pasă de gol (doar două meciuri sezonul trecut de Liga 1).

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Fotbal