Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
PRO TV a fost lider de audiență în confruntarea dintre U Cluj și SteauaMihaela Bobar / SportPictures.eu
25 Sep 2015

PRO TV a fost lider de audiență în confruntarea dintre U Cluj și Steaua

Fluierul de final al meciului a decis aseară victoria pentru FC Steaua București, care a condus Universitatea Cluj cu scorul de 1-0. Meciul, transmis în direct, a poziționat PRO TV pe prima poziție în topul audiențelor. Partida a fost urmărită, în intervalul de difuzare 20:32 – 22:26, în medie, la nivel național, de peste 1.1 milioane de telespectatori. În minutul de aur, de la ora 20:55, peste 1.4 milioane de microbiști se frământau în fața televizoarelor.

Meciul din Cupa României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut 7.4 puncte de rating și 17.8% share, în timp ce postul de pe locul doi a înregistrat 5.1 puncte de rating și 12.3% share.

Victoria de aseară a adus pentru Steaua calificarea în optimile Cupei României, după o partidă grea pe Cluj Arena. Golul înscris a fost la limită, pe final de meci, cu emoții atât pentru jucătorii de pe teren, cât și pentru suporterii din întreaga țară.

Alte știri din Business sport