Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs, delegați la meciuri din Liga CampionilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Nov 2018

Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs, delegați la meciuri din Liga Campionilor

Ovidiu Hațegan se va afla la “centru” la unul dintre cele mai tari meciuri din Champions League, duelul dintre Juventus și Manchester United, din grupa H. Partida va avea loc miercuri, 7 noiembrie, la Torino. Ora de disputare a partidei este 22:00.

Este cel de-al treilea meci din faza grupelor pe care Hațegan îl arbitrează în acest sezon, după ȚSKA Moscova – Real Madrid 0-1 și Barcelona – Inter 2-0. Hațegan va fi ajutat de “asistenții” Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, arbitri adiționali vor fi Radu Petrescu și Sebastian Colțescu, în timp ce al patrulea oficial a fost delegat Radu Ghinguleac.

În aceeați grupă H, la partida dintre Valencia și Young Boys Berna a fost delegată tot o brigadă de arbitri din România, condusă la “centru” de Istvan Kovacs. “Centralul” din Carei va arbitra pentru prima dată în carieră un meci din grupele celei mai importante competiții intercluburi organizată de UEFA.

Kovacs va fi ajutat de “asistenții” Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, arbitri adiționali au fost desemnați Marius Avram și Horațiu Feșnic, în timp ce al patrulea oficial va fi Alexandru Cerei.

În acest sezon competițional, Kovacs a mai oficiat la patru partide din Europa League, trei în preliminarii și unul în faza grupelor, întâlnirea dintre Villareal și Glasgow Rangers.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal