Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Ovidiu Hațegan arbitrează în Liga CampionilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Oct 2018

Ovidiu Hațegan arbitrează în Liga Campionilor

Ovidiu Hațegan se va afla la centru la partida din Liga Campionilor, dintre ȚSKA Moscova și Real Madrid. Partida se va disputa marți, 2 octombrie, de la ora 22:00. Hațegan va fi ajutat de arbitrii asistenți Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, de arbitrii adiționali Radu Petrescu și Sebastian Colțescu și de al patrulea oficial Radu Ghinguleac.

De asemenea, tot marți, 2 octombrie, vicepreședintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, va fi observator la duelul din Liga Campionilor dintre Manchester United și Valencia.

În această săptămână, România va fi reprezentată și de doi delegați de joc în competițiile europene. Pe 3 octombrie, Aurel Ionescu a fost delegat de UEFA la partida Borussia Dortmund – AS Monaco din Youth League. De asemenea, pe 4 octombrie, la Astana, Paul Zaharia va îndeplini rolul de delegat de joc la partidele FC Astana – KF Vllaznia din Youth League, precum și la FC Astana – Rennes din Europa League.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal