Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Oțelul Galați și-a deschis primul magazin oficialSportPictures.eu
16 Mai 2014

Oțelul Galați și-a deschis primul magazin oficial

Fotbal Club Oțelul Galați a inaugurat, joi, primul magazin oficial, la trei ani de la câștigarea în premieră a campionatului României.

''Inaugurat într-o zi cu puternice semnificații pentru toți gălățenii — ziua câștigării campionatului 2010-2011 după victoria istorică în fața formației Poli Timișoara, pe 15 mai 2011—, magazinul oficial este modul nostru de a le mulțumi gălățenilor pentru susținerea și dedicarea manifestate față de club'', a declarat purtătorul de cuvânt al clubului, Marian Brăilescu.

Amenajat pe latura nordică a Stadionului ''Oțelul'', magazinul oficial include o gamă largă de articole sportive și de recuzită: echipamentele oficiale de joc și de antrenament ale echipei, mingi, rucsacuri, tricouri, șepci, fulare, fanioane, minigoarne, umbrele, căni. Cu prilejul inaugurării, toate produsele expuse spre vânzare au prețuri promoționale, oferta fiind valabilă până la sfârșitul lunii mai.

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Business sport