Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Lupte
Opt medalii la Campionatele Internaționale, în prima ziAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
27 Iul 2014

Opt medalii la Campionatele Internaționale, în prima zi

O medalie de aur, trei de argint și patru de bronz au cucerit luptătorii noștri în prima zi a finalelor turneului internațional “Simon Ladislau-Ion Cornianu”, care se desfășoară la Centrul Apollo din București. Câte două trofee de aur au luat reprezentanții Germaniei, Coreei de Sud, Bulgariei, Moldovei si Venezuelei, iar unul, Polonia, Turcia si Rusia.

Pe cea mai inalta treapta a podiumului a urcat Alin Alexuc-Ciurariu la categoria 130 kilograme a stilului greco-romane, dupa ce l-a invins in finala pe germanul Eduard Popp. Cel mai dificil meci l-a avut in faza anterioara, cand l-a intrecut la puncte pe coreeanul Kim Youngmin, un adevarat colos, care i-a pus multe probleme luptatorului nostru.

Alina Vuc a pierdut in fata campioanei europene, Iwona Matkowska, asigurandu-si argintul la 48. Ca si Denisa Macovei la 75, intrecuta de venezueleanca Jarinit Weefer si George Bucur, 65 libere, invins de bulgarul Borisalv Novakov.

Catalina Axente a intrat in posesia bronzului la aceeasi categorie. Si-au mai asigurat bronzul Madalina Petrea la 60, categorie la care s-a impus bulgaroaica naturalizata Yusein Taybe, Alexandru Anechitei la 59, greco-romane si Madalin Manzala, la 74 stilul libere.

Aproape de podium s-au clasat: Andrei Dukov, la 57, Andrei Frant, la 74, libere, Georgian Carpen, la 71 greco-romane, Madalina Linguraru, la 48, Adina Popescu, la 69 si Ana Maria Paval, la 55. Ultimii medaliati vor fi cunoscuti duminica spre seara, informează Sport Total FM.

Alte știri din Lupte