Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Operație la UrgențăSportPictures.eu
28 Iul 2014

Operație la Urgență

Într-un meci disputat majoritar într-o singură direcție, Dinamo a depășit în Ștefan cel Mare Oțelul Galați, o echipă în transformare  în acest sezon. Gălățenii au fost operați pe viu în apropierea spitalului de urgență din București de o echipă de chirurgi cu scalpel fin.

Festivalul de goluri al ”câinilor” a fost deschis de Elton în minutul 25 cu un șut sănătos de la aproximativ 30 de metri care l-a făcut neputincios pe Vlăsie. După numai câteva minute, Mişelăricu îl faultează în careu pe Lazăr, iar penalty-ul acordat este transformat în minutul 28 de Bilinski. 2-0 este scorul pauzei, cu toate că atacantul polonez a mai semnat o bună ocazie la două minute după ce a înscris, iar Zaharia, la poarta cealaltă, șutează în bară.

La două minute de la reluare Bilinski urmărește respingerea lui Vlăsie la șutul lui Elton și marchează îndeplinind o simplă formalitate. În cele din urmă, vârful polonez reușește hattrick-ul în minutul 68 cu un ”lat” din 6 metri după centrarea perfectă a nou-intratului Cosmin Matei.

Dinamo – Oțelul 4-0 (2-0), iar gălățenii trebuie să iasă de sub anestezie și să arate în etapele viitoare că au înțeles ceva de pe urma corecției usturătoare din Ștefan cel Mare.

 

FC Dinamo Bucureşti (antrenor Flavius Stoican): Samoilă – Fai, Durimel, Ad. Popa, Grecu – Bărboianu, Boubacar, Elton (min. 64 Cosmin Matei) – D. Rotariu (min. 81 S. Filip), Bilinski (min. 72 Lemac), V. Lazăr

FC Oţelul Galaţi (antrenor Michael Weiss): Vlăsie – Cojoc (min. 71 Maruș), Mişelăricu, Sipovic, Murgoci – V. Gheorghe, Karlik – Onwuachi, Avdici, Al. Zaharia – Cr. Cristea (min. 75 Ciftci)

Alte știri din Fotbal