Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Open GDF Suez: Monica Niculescu și Klara Zakopalova eliminate în semifinaleAFP / Mediafax Foto
31 Ian 2014

Open GDF Suez: Monica Niculescu și Klara Zakopalova eliminate în semifinale

Turneul WTA de la Paris se joacă în continuare fără reprezentante tricolore în fazele avansate ale competiției. Perechea Monica Niculescu – Klara Zakopalova a jucat astăzi pentru un loc în finala programată duminică, iar adversare le-au fost cuplul format din germanca Anna-Lena Groenefeld și compatrioata Klarei, cehoaica Kveta Peschke.

Cotate cu a treia șansă la câștigarea trofeului, dublul ceho-german a arătat un joc mai pragmatic în primul set, pe care l-au adjudecat cu 6-2. Monica și Klara își aduc aminte că sunt la mică distanță de a treia finală a acestui început de sezon și au adus în prim plan atitudinea de învingătoare pentru a se distanța la 4-0 setul secund și pentru a-l închide în oglindă față de primul – 6-2 în dreptul câștigătoarelor de la Shenzen și Hobart. Se ajunge în super-tiebreak și aici totul pare descris dintr-un horror pentru Monica și Klara, care nu reușesc decât un punct din cele 7 servicii pe care le-au avut la dispoziție. Mult mai exacte – doar 3 servicii pierdute din 7 – Groenefeld și Peschke au pus capăt super-tiebreakului cu 10-4 și meciului cu 2-1 la seturi.

Monica și Klara au obținut câte 185 puncte de clasament de dublu și câte 4.400 USD.

Alte știri din Tenis de câmp