Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Oncescu face febră la mâini de la atâtea valize cu bani cash
31 Mai 2017

Oncescu face febră la mâini de la atâtea valize cu bani cash

Multiplul campion mondial a mai inmanat o altă valiză plina cu bani cash, de data aceasta câștigătorului celui de al 72-lea premiu Megajackpot.

Petrișor Curcă, originar din București, este cel care săptămâna trecută a intrat în agenția Stanleybet din zona Aurel Vlaicu, a jucat 50 de lei la aparatul de Megajackpot  și a câștigat peste 279 de mii de lei.

Bărbatul a ales să joace pe miză de 12.50 lei, a intrat în speciala Megajackpot  prin generarea pe ecran a simbolurilor King Kong Cash și a câștigat 10 jocuri gratuite. La cea de-a 4-a mână, Petrișor C. a primit Mistery Bonus în valare de 6500 credite și astfel a câștigat marele premiu în valoare totală de 279,830.48 lei.

"Am venit în agenție și am jucat 50 de lei timp de câteva ore. Nu mi-am pierdut răbdarea pentru că știu că premiul vine atunci când te aștepți mai puțin. Încă nu m-am gândit ce voi face cu banii, probabil voi cumpăra un obiectiv decorativ pentru casă care să îmi aducă aminte mereu de Megajackpot. Sunt foarte fericit să fiu cel de-al 72-lea câștigător", ne-a povestit Petrișor C.

Ion Oncescu, Ambasadorul Megajackpot în România i-a înmânat valiza cu bani cash fericitului câștigător și a oferit adevărate demonstrații de skanderberg celor  prezenți la eveniment.

În aproape șapte ani de activitate, valoarea totală a celor 72 de premii a ajuns să depășească suma de 5 milioane de euro.


Despre Megajackpot

Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în reţea, iar valorile premiilor se cumulează la toate aparatele, generând astfel câştiguri uriaşe. Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot reprezintă cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, fiind disponibil doar în agenţiile Stanleybet.

 

Despre Stanleybet

Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 330 de agenții, din aproape 100 de localități, online pe www.stanleybet.ro, cât și pe dispozitivele mobile prin aplicația Stanleybet.ro.

Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 13 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești. Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 6 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru și Danemarca.

Alte știri din Pariuri