Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Olimpia Cluj - Hibernians 5-0 în Liga CampionilorRadu Oltean / Mediafax Foto
12 Aug 2014

Olimpia Cluj - Hibernians 5-0 în Liga Campionilor

Echipa feminină de fotbal Olimpia Cluj s-a impus ieri cu 5-0 în fața formației malteze Hibernians La Valleta, într-un meci contând pentru turul preliminar al Ligii Campionilor.

Fotbalistele de sub Feleac s-au impus grație reușitelor semnate de Voicu, minutul 7, Vago, minutele 45, 49 și 80, Bâtea, minutul 71. În celălalt meci al rundei, NSA Sofia a fost învinsă de Raheny, din Irlanda, cu scorul de 2-0.

 

În acest moment, clasamentul arată astfel:

1. Raheny 6 puncte

2. Olimpia Cluj 3 puncte, golaveraj 6-2

3. NSA Sofia 3 puncte, golaveraj 5-2

4. Hibernians 0 puncte

 

Raheny este virtual câștigătoare a grupei, indiferent de rezultatul înregistrat în ultima partidă, din 14 august, cu Hibernians. Disputa pentru locul secund se va da între Olimpia Cluj și NSA Sofia, campioana Bulgariei. Din această fază preliminară merg mai departe câștigătoarele celor 8 grupe, dar și cele mai bine clasate două locuri secunde.

Partidele turneului se desfășoară pe Cluj Arena, cu o singură excepție. Meciul dintre Raheny și Hibernians se va desfășura pe stadionul Clujana, deoarece în ultima etapă sunt partide care încep la aceeași oră. Jocurile decisive vor avea loc în 14 august, cu începere de la ora 18.00. 

Alte știri din Fotbal