Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Olaru nu face ”dubla”Marius Dobrescu / Mediafax Foto
24 Mai 2014

Olaru nu face ”dubla”

Calificată în finala probei de dublu a turneului WTA Nürnberger Versicherungscup de la Nürnberg, Germania, alături de israelianca Shahar Peer, Raluca Olaru nu a reușit să repete performanța de anul trecut și să își treacă numele pe trofeu. În meciul disputat astăzi, Raluca și Sharar au fost întrecute de perechea Michaella Krajicek (Olanda) / Karolina Pliskova (Cehia) în set decisiv – 0-6, 6-4, 6-10 – în aproximativ 80 de minute.

Primul set a fost un galop de sănătate pentru Krajicek – Pliskova, care au și beneficiat de o doză de șansă, trei dintre ghemuri fiind adjudecate la punct decisiv. În actul secund scenariul a fost cu totul altul, Raluca și Shahar reușind singurul break în ghemul cu numărul 7 din suita de 10 disputate.

Restabilirea egalității la seturi și împingerea meciului în decisiv a fost, probabil, un efort prea mare pentru cele două, care își pierd din concentrare și cedează adversarelor inițiativa. Acestea întorc de la 1-2 la 5-2 și păstrează avantajul până la finalul supertiebreak-ului.

Raluca și Shahar rămân cu regretul că s-au apropiat atât de mult de un trofeu pe care îl meritau după jocul consistent arătat în meciurile de pe parcursul săptămânii. Ele împart un cec cu valoarea de 5.161 euro și primesc câte 180 de puncte de clasament.

Alte știri din Tenis de câmp