Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Oeiras: Sferturi de finală pentru Victor!SportPictures.eu
01 Mai 2014

Oeiras: Sferturi de finală pentru Victor!

În optimile probei masculine de simplu ale turneului de la Oeiras, Victor Hănescu a dispus în trei seturi, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3 de spaniolul Pablo Carreno Busta, jucător de 22 de ani ce ocupă locul 60 în clasamentul ATP.

După ce și-a făcut serviciul în debutul meciului, Victor a fost surprins de Carreno Busta, care a reușit un break și a dus scorul la 3-1 în favoarea sa. Jucătorul nostru se repliază și găsește antidotul pentru jocul spaniolului, reușind o serie de 5 ghemuri consecutive pentru a-și trece în cont primul set.

Carreno Busta echilibrează jocul în setul secund. După un break și un rebreak în debut, spaniolul sporește presiunea pe serviciul lui Victor și efectele se văd în ghemul 6, când dispune de 4 mingi de break, dar ”Hane” le anulează. Egalitatea persistă, dar efectele presiunii lui Carreno Busta se văd în ghemul 10, când spaniolul reușește să convertească prima șansă de break și să egaleze scorul la seturi.

În decisiv, Victor este mult mai pragmatic și transformă fiecare dintre cele două mingi de break pe care le-a avut pentru a câștiga setul și meciul.

Hănescu se pregătește acum pentru meciul din sferturile de finală cu reprezentantul țării gazdă Gastao Elias, ocupant al locului 179 în clasamentul ATP și admis în concurs în baza unui wild-card.

Alte știri din Tenis de câmp