Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Oeiras: Semifinală pentru VictorSportPictures.eu
02 Mai 2014

Oeiras: Semifinală pentru Victor

Victor Hănescu urmează un parcurs de excepție la turneul Portugal Open de la Oeiras, dotat cu premii în valoare de 426.605 euro!

În meciul din sferturile de finală pe care l-a disputat astăzi cu reprezentantul țării gazdă Gastao Elias, ocupant al locului 179 în clasamentul ATP și admis în concurs în baza unui wild-card, Victor a dovedit maturitate și experiență, folosindu-și aceste două atuuri în momente-cheie ale meciului. După 80 de minute de joc, Victor a tranșat partida în favoarea sa cu scorul de 6-1, 7-5.

În startul partidei, românul a fost radical superior adversarului său și i-a blocat toate încercările ofensive, distanțându-se la 5-0 și apoi închizând setul cu 6-1 după numai 24 de minute. Același debut impetuos l-a avut și în setul secund, cu tabela indicând 4-0 pentru român, apoi 5-1. Deja ultimele două servicii ale lui Victor au fost adjudecate mai greu, la avantaj, portughezul având chiar și trei ocazii de break. Căpătând încredere, în special datorită susținerii publicului, Gastao reușește să egaleze la 5 după ce a salvat o minge de meci a lui Victor. Cei 9 ani diferență (Gastao având 23 de ani) i-au permis românului să închidă partida cu două ghemuri esențiale și să-și deschidă calea către semifinala de mâine unde îl va întâlni pe Thomas Berdych, principal favorit al turneului și ocupant al poziției nr. 6 în clasamentul ATP.

Alte știri din Tenis de câmp