Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Oeiras: Hănescu trece în turul secundSportPictures.eu
29 Apr 2014

Oeiras: Hănescu trece în turul secund

În primul tur al Portugal Open ce se dispută la Oeiras, Victor Hănescu a avut un meci greu contra jucătorului moldovean Radu Albot (176 ATP). Jucătorul nostru a avut nevoie de mai bine de 2 ore și de trei seturi – 3-6, 6-4, 6-4 – pentru a trece de adversarul său venit din calificări.

Victor a pornit neașteptat de greu, cu două break-uri cedate ce i-au permis lui Albot să se detașeze la 5-0 în primul set. În ghemul 8 Victor a trebuit să se întrebuințeze serios pentru a salva 4 mingi de set și a-și adjudeca serviciul, iar în ghemul următor are minge de break, însă în cele din urmă nu poate împiedica pierderea setului.

Startul setului secund aduce o serie de 4 break-uri consecutive, după care urmează 5 ghemuri în care nu se înregistrează nicio minge de break, fiecare parte câștigând pe propriul serviciu. În ghemul 10 Victor își folosește experiența și câștigă break-ul la 15, egalând situația la seturi.

Decisivul a adus primul break în ghemul 5, beneficiar fiind Albot, care îl cedează mai apoi în ghemul 8. În continuare, Victor reușește să își facă serviciul și Albot cedează presiunii în ghemul 10, pe care îl cedează lui Victor la 0.

Următorul adversar al lui Victor este spaniolul Pablo Carreno Busta, jucător de 22 de ani ce ocupă locul 60.

Alte știri din Tenis de câmp