Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Oeiras: Adeus, Florin Mergea!SportPictures.eu
30 Apr 2014

Oeiras: Adeus, Florin Mergea!

La primul turneu după BRD Năstase Țiriac Trophy, Florin Mergea a jucat în turneul de dublu al Portugal Open de la Oeiras alături de brazilianul Andre Sa. Parteneriatul dintre cei doi a debutat cu stângul, fiind eliminați în primul tur de către principalii favoriți, perechea David Cuevas (Uruguay) / David Marrero (Spania), cu scorul de 6-3, 6-4, stabilit după 70 de minute de joc.

Început cu un break și un rebreak, primul set a avut un curs echilibrat până în ghemul 7, în care Florin și Andre au cedat serviciul după ce au fost conduși cu 0-40 și reușiseră să recupereze două puncte. Cuevas și Marrero au folosit avantajul creat și și-au câștigat apoi serviciul cu un ghem alb și au închis primul set cu un nou break.

Cei doi au extins numărul ghemurilor câștigate consecutiv la 6, ”sprintând” până la 3-0 în setul secund, moment în care Florin și Andre au revenit și au egalat la 3. Setul părea că se îndreaptă spre tiebreak după ce fiecare parte a reușit să-și facă serviciul de manieră categorică, însă în ghemul 10 Cuevas și Marrero reușesc break-ul decisiv.

Florin și Andre se mulțumesc, astfel, cu un cec de 2.240 euro pe care îl vor împărți și spun ”Adeus, Oeiras!” (la revedere, Oeiras) fără a acumula vreun punct de clasament.

Alte știri din Tenis de câmp