Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Oaspeții înving sub FeleacSportPictures.eu
04 Aug 2014

Oaspeții înving sub Feleac

Debut nebun de meci sub Feleac între ”U” Cluj și Dinamo. După o ocazie a lui Bărboianu  care a tras din apropiere în Veselovsky în minutul 3, portarul clujenilor îl faultează în careu pe Cosmin Matei patru minute mai târziu și vede ”roșu”, iar penalty-ul obținut este transformat de același Cosmin Matei.

Gazdele se aruncă în atac și se apropie de buturile apărate de Samoilă prin Boutadjine, Jula și Raul Costin. În minutul 20 Boutadjine trimite un trasor de la 25 de metri, dar Samoilă are noroc și mingea trece puțin pe lângă vinclul porții sale. Egalarea vine în minutul 26 în urma unei faze fixe, la capătul centrării din lovitură liberă executate de Mușat aflându-se Ninu, a cărui lovitură de cap poposește în plasa porții dinamoviste. Oaspeții revin în atac și reușesc rapid să reintre în avantaj cu golul marcat de Vali Lazăr în minutul 33 cu un șut la colțul lung ce a lovit și bara, după un contraatac simplu demarat după o greșeală a lui Neag. A fost un gol de moral care le-a dat încredere într-un moment delicat pentru ei, iar în ultimul minut al reprizei același Lazăr accelerează pe partea stângă și centrează pentru golul 3 al ”câinilor”, cel care a semnat reușita fiind Bilinski, tot cu capul, din apropierea porții apărate de Panagopoulos.

Clujenii au așteptat până în minutul 83 pentru a putea reduce din handicap, autorul reușitei fiind Boutadjine cu o lovitură de cap din apropierea porții lui Samoilă. Două minute mai târziu dinamoviștii puteau fi egalați de Raul Costin, tot în urma unei lovituri de cap, dar mijlocașul clujean ratează ținta, iar în minutul 88 Neag este și el aproape de egalare.

Se termină ”U” Cluj – Dinamo 2-3 (1-3) după o partidă dinamică în care clujenii au fost aproape de un scor de egalitate în inferioritate numerică.

 

”U” Cluj (antrenor Mihai Teja): Veselovsky – Jovanovic, Ninu, I. Neag, Muşat – R. Costin, A. Lungu (min. 46 Bucșa) – Boutadjine, L. Kovacs (min. 8 Panagopoulos), Tîrnăcop– Jula (min. 70 Jula)

Dinamo (antrenor Flavius Stoican): Samoilă – Fai, Durimel, Ad. Popa, Grecu – Bărboianu, Boubacar, Elton (min. 60 Rotariu) – V. Lazăr (min. 83 Filip), Bilinski, C. Matei (min. 86 I. Şerban)

 

 

Clasamentul Ligii 1 după ultimul meci al etapei secunde este disponibil aici.

Alte știri din Fotbal