Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Oana Manea, Iulia Curea și Mica Brădeanu, ambasadoare ale handbalului în școliMihai Dascalescu / Mediafax Foto
10 Feb 2016

Oana Manea, Iulia Curea și Mica Brădeanu, ambasadoare ale handbalului în școli

Marți, Federația Sportului Școlar și Universitara a anunțat într-o conferință de presă la sediul MTS că le-a învestit pe trei dintre cele mai bune handbaliste ale momentului cu titulatura de ambasadoare ale handbalului în școli și universități. Oana Manea, Iulia Curea și Aurelia Brădeanu, toate trei componente ale echipei naționale medaliate cu bronz la Campionatul Mondial din decembrie, au primit acest titlu și și-au afirmat atașamentul față de sportul care le-a consacrat.

Cele trei handbaliste au acceptat și invitația de a participa la balul Junior Sport, programat în data de 25 februarie, la București.

Alături de internaționalele enumerate s-au aflat și două handbaliste de viitor, componente ale echipei Colegiului tehnic Media din București, instituție de învățământ care va reprezenta România la Campionatul Mondial școlar de handbal feminin. Această competiție va avea loc la Rouen, în Franța, în perioada 11-19 martie.

Alte știri din Handbal